Workspace Consultancy

Over van Bruggen ICT

Van Bruggen ICT biedt u expertise in desktop virtualisatie & management, workspace management en identity & access management.

Ervaren met het ontwerpen en implementeren van gevirtualiseerde gebruikersomgevingen en (geautomatiseerde) deployments van werkplekken.

Van Bruggen ICT kan u helpen met implementaties van onder andere Microsoft (Azure), Remote Desktop, Office 365, VMware, Ivanti (RES) en het Citrix portfolio. Tevens kan Van Bruggen ICT u helpen met het implementeren van sterke authenticatie oplossingen van onder andere Imprivata, Gemalto SafeNet en Microsoft MFA.

Mijn IT blog over virtualisatie, networking, etc: https://www.robinvanbruggen.nl.

 

Certificeringen

  • Citrix Certified Professional – Virtualization
  • Citrix Certified Professional – Networking
  • Citrix Certified Professional – Mobility
  • RES Certified Professional
  • VMware Certified Professional
  • Imprivata Certified Engineer
  • Gemalto SafeNet Certified Engineer


ICT Diensten

Consultancy

Door een brede ervaring met verschillende ICT concepten kan ik u altijd adviseren of de werkzaamheden uit handen nemen rondom implementaties en migraties. Ik heb veel ervaring met het ontwerpen, implementeren en migreren van verschillende concepten en diensten.

Beheer

Het onderhouden en beheren van uw ICT omgeving kunt u gerust uit handen geven bij mij. Met veel ervaring in de zorg, overheid en het MKB zorg ik er voor dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT omgeving en altijd bij mij terecht kunt. Ik zorg voor een betrouwbare, veilige ICT omgeving.

Ontzorgen

Van de werkplek tot de ICT infrastructuur. Ik kan u helpen met verschillende vraagstukken, implementaties en problemen.

Klanten

"Robin heeft zich binnen het team laten zien als een expert op Citrix gebied. Door zijn open houding én zijn kennisniveau hebben we goed kunnen samenwerken met een mooi resultaat."
Marko Vijverberg
Afdelingshoofd Workspace Services @ VIVAT
CAM